2018-08-13 16:36Nyheter

BADTEMPERATURERNAS RESA

null

Lagom till semestern lanserade vi ett pilotprojekt med liveuppdaterade badtemperaturer i vår app. Bojarna med sensorer som registrerade temperaturen placerades ut i Sternö, Kollevik, Långasjön och Elleholm och det var väldigt uppskattat från våra kunder och andra glada badgäster!

Dessvärre utsattes våra bojar för skadegörelse och slutade att registrera korrekta badtemperaturer och vi fick tyvärr stänga ner sidan. I tisdags (7/8) kunde vi gå live med Sternös badtemperatur och i fredags fick vi upp Kollevik, som oturligt nog, efter helgens åskoväder, slogs ut igen.

Nu blickar vi framåt mot kommande badsäsonger. Vi behöver se över placeringarna och utrustningen så att de inte blir lika utsatta men förhoppningsvis kan vi erbjuda vinterbadarna färska badtemperaturer, vid Kallbadhuset, inför deras högsäsong!


Om Karlshamn Energi

Karlshamn Energi är ett lokalt energibolag med Karlshamns kommun som hemmamarknad. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband och Tjänster i moderbolaget Karlshamn Energi AB och Elhandel i dotterbolaget Karlshamn Energi Elförsäljning AB samt Vatten i dotterbolaget Karlshamn Energi Vatten AB. Precis så som vår affärsidé beskriver så strävar vi efter att skapa enkla prisvärda och kundnära lösningar med stark fokus på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständig fokus på utveckling och service. Förutom affärsidén styrs verksamheten efter våra övergripande mål som innebär: Nöjda kunder, Rätt kvalitet, God ekonomi, Bra miljö och Kompetent personal. Vi har en stark lokal förankring och är måna om att hålla en personlig och professionell service mot våra kunder.