2018-11-29 11:37Nyheter

Vi söker en medarbetare till Kundservice

null

Är du en positiv person som brinner för service? Har du dessutom ett intresse för miljö- och energibranschen? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker dig som vill vara en del av marknadsavdelningen på Karlshamn Energi. Du kommer att arbeta nära dina kollegor inom kundservice och marknad där ni tillsammans fortsätter arbetet framåt med skapa och bibehålla nöjda kunder.


DINA ARBETSUPPGIFTER  
Som kundservicemedarbetare är du en av bolagets ambassadörer och ansikte utåt. Tillsammans med dina kollegor tar du emot besök, telefonsamtal, mail och chatt och håller koll på olika ärenden för både privat- och företagskunder. Uppgifterna är varierande och det kan vara allt från att svara på frågor om bolagets produkter och tjänster till att sälja elavtal eller hjälpa kunden vidare till rätt kontaktperson. I rollen ingår det också administrativa arbetsuppgifter inom bland annat fakturering, ärende- och avtalshantering. Du deltar också i försäljnings- och marknadsaktiviteter som te x olika lokala event eller mässor men också det i det dagliga arbetet genom försäljning av bolagets produkter.


DIN PROFIL
Vi söker dig som lockas av varierande arbetsuppgifter, är strukturerad, lättlärd och har ett stort intresse för energibranschen. Har du tidigare jobbat med liknande arbetsuppgifter är det ett stort plus. Vi ser gärna att du har arbetat inom administration och har en god datavana. Dina svenska kunskaper är goda inom både tal och skrift och du har tillräckligt bra kunskaper i engelska för att kunna ta dig an ett ärende, både muntligt och skriftligt. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en positiv och utåtriktad person med stor känsla för service och du har lätt för att samarbeta och bidrar gärna till gruppen. Du är noggrann i ditt arbete och arbetar med ordning och reda. Du trivs i en roll där dina arbetsuppgifter växlar mellan kundmöten och administrativa arbetsuppgifter och har inga problem med att släppa det du håller på med för stunden för att hjälpa kunden.


ANSÖKAN OCH KONTAKTPERSON
Visst låter detta som en spännande tjänst? Vi ser mycket fram emot din ansökan och vi tar tacksamt emot denna snarast då vi kommer att arbeta löpande med urval. I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens och ansökan tas emot via maxkompetens.se. Skicka in din ansökan redan idag, eller senast den 12/12-2018. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482 eller alexandra.ivstam@maxkompetens.se


Om Karlshamn Energi

Karlshamn Energi är ett lokalt energibolag med Karlshamns kommun som hemmamarknad. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband och Tjänster i moderbolaget Karlshamn Energi AB och Elhandel i dotterbolaget Karlshamn Energi Elförsäljning AB samt Vatten i dotterbolaget Karlshamn Energi Vatten AB. Precis så som vår affärsidé beskriver så strävar vi efter att skapa enkla prisvärda och kundnära lösningar med stark fokus på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständig fokus på utveckling och service. Förutom affärsidén styrs verksamheten efter våra övergripande mål som innebär: Nöjda kunder, Rätt kvalitet, God ekonomi, Bra miljö och Kompetent personal. Vi har en stark lokal förankring och är måna om att hålla en personlig och professionell service mot våra kunder.

Kontaktpersoner

Anders Strange
VD
Anders Strange