2018-09-05 09:47Pressmeddelande

120-års kalas!

null

VI FYLLER 120 ÅR OCH DET VILL VI FIRA MED ER!

Välkomna till Karlshamn Energi den 8 september mellan 11-16. Ta med dig hela familjen för vi ställer till med kalas!

Hoppborg, ansiktsmålning och ponnyridning. Tipsrunda för både stora och små, popcorn i massor och priser att vinna.

Besök våra affärsområden och ta del av framtidens ”smarta stad” och infrastrukturplaner. Eller häng med upp i vår skylift, prova ladda en elbil, se över ditt elavtal eller teckna nytt, få energitips, prata fjärrvärme, fiber eller spana in våra solceller.

Det finns något för alla åldrar och självklart bjuder vi även påmättande energi som korv, hamburgare, dryck, kaffe och fika.

Vi ses på Karlshamn Energi (vid Lokstallarna)!

Observera att ponnyridning endast är mellan kl 11-14.

Karlshamn Energi är ett lokalt energibolag med Karlshamns kommun som hemmamarknad. Vår verksamhet bedrivs inom fyra olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband och Tjänster i moderbolaget Karlshamn Energi AB och Elhandel i dotterbolaget Karlshamn Energi Elförsäljning AB. Precis så som vår affärsidé beskriver så strävar vi efter att skapa enkla prisvärda och kundnära lösningar med stark fokus på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständig fokus på utveckling och service.


Om Karlshamn Energi

Karlshamn Energi är ett lokalt energibolag med Karlshamns kommun som hemmamarknad. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband och Tjänster i moderbolaget Karlshamn Energi AB och Elhandel i dotterbolaget Karlshamn Energi Elförsäljning AB samt Vatten i dotterbolaget Karlshamn Energi Vatten AB. Precis så som vår affärsidé beskriver så strävar vi efter att skapa enkla prisvärda och kundnära lösningar med stark fokus på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständig fokus på utveckling och service. Förutom affärsidén styrs verksamheten efter våra övergripande mål som innebär: Nöjda kunder, Rätt kvalitet, God ekonomi, Bra miljö och Kompetent personal. Vi har en stark lokal förankring och är måna om att hålla en personlig och professionell service mot våra kunder.